lördag 27 oktober 2012

Mmmm... Macaron
 

Redan helg igen. Tiden den går men jag har lärt mig att säga att tiden kommer istället. Bättre att den kommer än går, eller hur? Gårdagen var en underbar dag. Fin fredag rak genom. Ledig och den startade med frulle på Plaza med fina Mia och Virre. Frossade i frukt och bär, som godis. På aftonen åts det trerätters med Pernilla och sen utökades sällskapet, A kom. Vi drack vin och snackade tills midnatt. En mycket lyckad dag. Flera sådan i livet, tack.

Nu är det dags att mysa med föräldrarna och efter det dra ut på en skogstur med hundarna. Ska stanna upp i en skogsglänta och sätta mig där. Tänka och drömma. Men bara för en stund medans hundarna hoppar runt i mossan. Riktig härlig helgs feeling.

Ska börja baka kakor. Hallongrottor och chokladsnittar. Men absolut inte äta dem själv. Tar med dem till sockergrisarna på jobbet. De pastelliga macarons är ju urgulliga och sockersöta. Ska besöka Ladurée nästa gång jag är i Sthlm. Kolla in deras coola  och välgjorda hemsida http://www.laduree.fr/en/scene  Puss.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Babe, tyck till!