måndag 25 mars 2013

Justin Justin Justin Justin
 

As long as you love me
We could be starving, we could be homeless, we could be broke
As long as you love me
I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold
As long as you love me
 

Tackar London för en fantastisk weekend tillsammans med min tvillingsjäl. Vi var effektivaklubben. Sömn och vila var längst ner på vår priolista. Vi fick uppleva så mycket på så kort tid. London erbjöd vår med härliga blommor och ljummen luft. Vi bar tunna jackor, lätta skor och klänning. Justin Bieber rockade, det är nu man förstår hans storhet. Love him. Gulle! 
 
En del tycker att det är skämskudde på att gilla Justin Bieber pga att jag är snart tretio. Men varför skämmas? Skiter i andras åsikter. Han är asgulle, sjunger dansvänlig musik och dansar som en Gud. JB <3
 
Mycket känslor i London. Skorna i lyxvaruhusen gav mig ståpäls, Bieber gav mig lyckorus, vårluften gav ro, all gott käk och vin var rena njutningen. En kväll dansade vi in på ett housemusikställe och där spelades Avicii, SHM och Guetta. Sådan ställen borde finnas i Sverige. Vi tråkgråa svenskar behöver mer housemusik. Dansa ut vår bitterhet och jantelagen. Förresten det verkar som våren är äntligen på gång här i Sverige. Ut med er i solen och skänk lite av er glädje. Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Babe, tyck till!