tisdag 6 augusti 2013

Nerhasad

Grebbestad blev ett tält-båtäventyr ut över det vanliga. Min röst försvann samtidigt som vi lärde oss en ny låt som fastnade på hjärnan. Efter G-stad bjöd Mariebergsskogen på Gyllene tider. Sommartider hej hej sommartider. Kvällen slutade med dans på stor terrängjeep!


Efter det har livet rullar på. Min lediga tid har spenderas på klipporna vid Vänern. Där finner jag ro nerhasad i en stol. Får egentligen en valk på magen då. Men jag slutat bryr mig om vad andra ska tycka om det. Det är liksom deras egna problem och knappast inte mitt. Det är väl någon slags "vinvalk". Oja, jag vill ha platt mage men jag är helt enkelt för lat. Så jag och vinvalken får fortsätta hänga ihop på klipporna. Kan gömma kaksmulor där emellan. Valken kan vara bra att ha till sämre tider och om ett tredje världskrig bryter ut. Alla bortförklaringar är bra bortförklaringar.

 I lördags bjöds det på 30års fest på landet hos Karolina. Trekamp, logdans och sen när solen gick upp var det dags för att bada tunna. En vacker sommarnatt. På sommaren så känns det helt plötsligt som människor mer levande, de blommor upp.

Nu väntar jag mest på att posten ska komma med ett paket. Längtar och väntar. Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Babe, tyck till!