måndag 13 februari 2012

Hellre glas än glass





Glas är bättre än glass. Det är vackert med glas. Kristallglas i alla former. Stora, tunga, tunna, små och sköra. Love it! Har svårt för färgat glas, känns lite 90tal, typ terracotta tapeter och blåa köksluckor , you know. Lite som serien skilda världar. Fast det värsta är nog ändå figurer i glas, why liksom? Farmor stil nummer 1.


Mjukglass är supergott och Ben and Jerry´s. Den godaste glassen ever finns i Grythyttan. Hemgjord utan tillsatser. Rekommenderas starkt! Värt att åka dit bara för glassen. Men Grythyttan är ett riktigt smultornställe. Otroligt fint, lätt topp tio i Sverige.


Ovan är mina senaste tillskott. Martiniglaset är en gåva ifrån finaste Sandra som snyggot Carolina Gynning har designat. Vinglaset är nätt och gjord i kristall ifrån Frankrike. Flott! Det lilla dryckesglaset är tunt som ett löv och graverat med små söta blommor perfekt till söta sommardrinkar på ballen. Iittala vinglaset har klassisk design och används flera gånger i veckan, klart en favorit. Utmäkt till alla slags dukningar.

Äger inga ölglas, har fortfarande inte hitta några som duger. Tips mottas gärna, tackar! Glas med logotyper är det skottpengar på, ungkarls stil. Fult! Bara så ni vet kan man aldrig ha för många glas men köp klassiska och hellre lite dyrare än tråkiga Ikeaglas. Det blir roligare och finare om använder unika glas. Glassigt värre!


( Glas: Iittala, Luminarc, Bormioil by Carolina Gynning)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Babe, tyck till!